Voileipäkakkuun saa uutta ilmettä käärimällä sen rullalle. Tämän suolaisen tarjottavan italialaiset maun saivat paljon kiitosta, erityisesti mies tykkäsi.
15 viipaletta juustopaahtoleipää tai muita isoja paahtoleipiä
n. 2 dl kana- tai kasvislientä
tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
n. 100 g pestoa
200 g sulatejuustoa
100 g smetanaa
1 pieni punainen paprika pieniksi kuutioituna
10-15 cm pala tuorekurkkua pieniksi kuutioituna
muutama lehti rapeaa salaattia
PINNALLE:
200 g majoneesia
120 g mozzarellapalloja
kirsikkatomaatteja
herneenversoja
basilikanlehtiä
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi, mausta pestolla. Anna jäähtyä. Leikkaa leivistä reunat. Asettele leipäviipaleet suorakaiteen muotoon leivinpaperin päälle. Kostuta kana- tai kasvisliemellä. Lisää jäähtyneiden fileesuikaleiden joukkoon sulatejuusto ja smetana, sekä paprika- ja kurkkukuutiot, sekoita tasaiseksi. Levitä täyte leipäviipaleiden päälle, silppua myös salaatinlehdet. Kääri levy tiukalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen ja nosta kylmään. Anna vetäytyä mielellään seuraavaan päivään. Nosta kakku tarjoiluvadille ja levitä pinnalle majoneesi. Koristele mozzarellapalloilla, kirsikkatomaateilla, herneenversoilla ja basilikanlehdillä. Laita yrtit vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät ehdi nuukahtaa.
➔ Hellapoliisi: Pikkusuolaiset
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti