Viherpippuri tuo hauskaa vaihtelua perinteiseen jauhelihakastikkeeseen.
4 annosta
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
2 rkl tomaattipyreetä
n. 2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
1 lihafondi
1-2 tl viherpippuria
1 tl timjamia
(persiljaa hienonnettuna)
(suolaa)
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja anna kuullottua. Sekoita joukkoon tomaattipyree. Ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoittele hetki. Lisää vesi ja mausta fondilla, huhmaressa hienonnetuilla viherpippureilla sekä timjamilla. Anna hautua kannen alla 5-10 min. Tarkista maku. Koristele persiljalla halutessasi ja lisää suolaa tarvittaessa.
+
Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
➔ Pirkka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti