Jäätelön tekeminen itse on yllättävän helppoa, eikä siihen välttämättä tarvita jäätelökonetta. Tämä jäätelö oli herkullista, maistui kaikille ja katosi samantien.
4-8 annosta annoksen koosta riippuen
2 munaa
½ dl glukoosisiirappia
2 ½ dl vispi- tai kuohukermaa
2 isoa (n. 100 g) Daim-patukkaa
2 tl vaniljasokeria
Vaahdota munat ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota vispi- tai kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Rouhi Daim-patukat karkeaksi rouheeksi veitsellä työlaudalla. Yhdistä vaahdot ja lisää joukkoon suklaarouhe ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Anna jäähtyä 4-6 tuntia. Vatkaa seosta mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Pyöritä jäätelöstä palloja ja nauti.
+
Laita väliin halutessasi 1-2 rkl vaniljakreemiä.
➔ Hellapoliisi: Suklaaherkkuja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti