Jälleen vaihtelua makaronilaatikkolinjalle. Alkuperäiseen ohjeeseen lisättiin myös herkkusieniä, joita meillä ei kukaan syö, joten jätin ne pois.
4 annosta
3 dl turkkilaista jogurttia
500 g jauhelihaa
1 pkt pekonia
2 dl kermaa
6 rkl chiliketsuppia
2 valkosipulin kynttä murskattuna
150 g juustoraastetta
400 g makaroneja
Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja paista se pannulla. Ruskista jauheliha, mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Keitä pasta ja valuta se. Lisää kerma jauhelihan sekaan ja kiehauta. Lisää jogurtti ja chilikastike ja puolet juustoraasteesta. Sekoita kaikki ainekset suuressa uunivuoassa. Ripottele päälle juustoraaste, laita uuniin ja paista 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.
➔ Yhteishyvä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti