maanantai 13. toukokuuta 2019

Key west kana

Näistä tuli oikein mehukkaita ja mukavasti limeltä maistuvia kanafileitä. Kun fileet laittaa jo edellisenä iltana marinoitumaan, valmistuu nämä nopeasti myös arki-iltana. 

4 hlö

n. 500 g kanafileitä

MARINADI:
3 rkl soijaa
1 limen mehu
1 limen raastettu kuori
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi raastettuna

Sekoita marinadin ainekset yhteen. Kaada marinadi suljettavaan pussiin ja lisää kanafileet. Poista ylimääräinen ilma ja sulje pussi. Anna fileiden marinoitua ainakin 4 tuntia, mielellään jopa yön yli. Ota fileet ajoissa huoneenlämpöön ennen grillaamista. Grillaa fileitä n. 3-4 min per puoli, hieman fileiden paksuudesta riippuen, suoralla lämmöllä n. 200-220 asteessa. 


➔ Sari ja Patrik Spåra: Suuri grillauskirja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti