Näistä tuli oikein mehukkaita ja mukavasti limeltä maistuvia kanafileitä. Kun fileet laittaa jo edellisenä iltana marinoitumaan, valmistuu nämä nopeasti myös arki-iltana.
4 hlö
n. 500 g kanafileitä
MARINADI:
3 rkl soijaa
1 limen mehu
1 limen raastettu kuori
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi raastettuna
Sekoita marinadin ainekset yhteen. Kaada marinadi suljettavaan pussiin ja lisää kanafileet. Poista ylimääräinen ilma ja sulje pussi. Anna fileiden marinoitua ainakin 4 tuntia, mielellään jopa yön yli. Ota fileet ajoissa huoneenlämpöön ennen grillaamista. Grillaa fileitä n. 3-4 min per puoli, hieman fileiden paksuudesta riippuen, suoralla lämmöllä n. 200-220 asteessa.
➔ Sari ja Patrik Spåra: Suuri grillauskirja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti