Tämä ei ole kyllä Palermon pastaa nähnytkään, mutta hyvä ja helppo kanapasta kuitenkin, jotka meillä uppoaa hyvin arkiruokana lapsille. Eipä ollut kaapissa rakuunaa heittää pinnalle.
4 annosta
350 g broilerin fileesuikaleita
1 rkl voita
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1-2 valkosipulin kynttä
250 g pastaa
3 dl kermaista currykastiketta (Valio)
1 dl pastan keitinvettä
150 g mozzarellaa raasteena
(1 rkl tuoretta rakuunaa)
Paista broilerin fileesuikaleet voissa. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla valkosipulilla. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl keitinvettä kermapurkin huuhteluun. Lisää currykastike pannulle, huuhtele purkki keitinvedellä ja kaada seos pannulle. Lisää juustoraaste ja kuumenna, kunnes se sulaa. Lisää pasta ja rakuuna pannulle. Tarjoa heti.
→ Valio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti