maanantai 18. huhtikuuta 2022

Kinkku-pepperoni-makaronilaatikko

Jälleen vaihtelua makaronilaatikko-linjalle. Pepperoni tuo ruokaan omanlaista makua. Oma suosikki se ei ole, mutta meni ruoan seassa. Muille kelpasi hyvin. Tämä ruoka valmistuu oikeastaan kokonaan uunissa, koska edes makaroneja ei tarvitse keittää ennalta. 

5 dl tummaa makaronia (raakana)
230 g kinkkusuikaleita
130 g pepperoni light-siivuja (Snellman)
1 l maitoa
3 kananmunaa
1 tl suolaa
Roasted Garlic & Pepper-maustetta (Santa Maria)

Kaada n. puolet makaronista voidellun uunivuoan pohjalle, ripottele päälle kinkkusuikaleet ja suikaloitu pepperoni (suikalointi käy helpoiten keittiösaksilla) ja näiden päälle loput makaronista. Sekoita maito, kananmunat ja mausteet kulhossa ja kaada vuokaan. Paista 200 asteessa n. tunnin ajan.
 

→ Katariinan keittiössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti