sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Palermon pasta

Tämä ruoka valmistuu uunissa liki itsestään. Meillä kanaruoat maistuu mukuloille hyvin. 

4 annosta

350 g broilerinfileetä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1 tl currya
½ tl mustapippuria
300 g cappelli-pastaa
2 dl (100 g) emmental-mozzarellajuustoraastetta

KASTIKE:
25 g voita
½ dl vehnäjauhoja
8 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 rkl kanafondia
1 tl kurkumaa
1 ½ tl paprikajauhetta
1 ½ tl rakuunaa

Leikkaa broilerinfileet kuutioiksi. Kumoa ne öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla, currylla ja pippurilla. Kypsennä kanapaloja 200 asteessa n. 15 min. Lisää vuokaan raaka pasta. Sekoita joukkoon juustoraastetta. Kuumenna rasva kattilassa ja lisää jauhot. Kaada joukkoon vesi vähitellen koko ajan sekoittaen, jotta kastikkeesta tulee tasaista. Lisää kerma, fondi ja mausteet. Kuumenna seos ja kaada vuokaan. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 30 min. 

+
Tarjoa salaatin kanssa. 


➔ Maku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti