Kebabista tulee turhan harvoin tehtyä mitään. Tämä ruoka olisi kaivannut hitusen ehkä pippuria tai muuten maustetta.
3 annosta
300-400 g kebablastuja
1 sipuli
n. 3 dl turkkilaista jogurttia (kuumennusta kestävää)
vajaa ½ lihaliemikuutio
3 rkl yrttimaustettua tomaattikastiketta tai tomaattipyrettä, johon lisäät esim. kylmäpuristettua neitsyt rypsiöljyä
3 rkl ketsuppia
(vettä)
Pieni sipuli kuutioiksi ja kuullota rypsiöljyssä, lisää kebablihat ja paista aavistuksen. Sekoita kebabliha-sipuliseokseen tomaattipyre. Lisää turkkilainen jogurtti ja vajaa puolikas lihaliemikuutiosta ja anna keittyä hetken sekoitellen kunnes lihaliemikuutio on sekoittunut. Maistele, jos on liian suolaista/hiukan liikaa liemikuution makua, lisää hiukka vettä, hiukka jogurttia ja muutama ruokalusikallinen ketsuppia.
+
Tarjoa pastan tai riisin kanssa.
➔ Kotikokki/Fitney
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti