torstai 27. kesäkuuta 2019

Juustoinen jauhelihakeitto

Koskenlaskijaklöntin lisääminen tekee jauhelihakeitolle ihmeitä. 

4 annosta

300 g jauhelihaa
1 iso sipuli
3 rkl tomaattisosetta
250 g pakastettuja kasvissuikaleita
7 dl lihalientä
200 g kevytsulatejuustoa (maustettua tai maustamatonta)
(suolaa)
hiukan mustapippuria
hienonnettua persiljaa

Kuori ja hienonna sipuli. Paahda jauheliha kattilassa, lisää sipuli ja kypsennä vielä muutama min. Lisää tomaattisose, pakastekasvikset ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä viitisen min. Sekoita sulatejuusto nokareina liemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Mausta ja lisää keittoon hienonnettua persiljaa. 


➔ Yhteishyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti