torstai 18. maaliskuuta 2021

Nachovuoka

En tiiä mitä sössin, mutta omat nachot vetisty ihan löllöiks. Maku oli omaan suusun hyvä, kanssaruokailijat ei tykänny. 
 
4 annosta
 
400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
25 g tacomausteseosta
1 dl vettä
200 g maissilastuja
315 g salsadippiä (vahva)
180 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g emmental-mozzarellajuustoraastetta
 
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli kuullottumaan. Mausta tacomausteseoksella ja lisää vesi. Hauduta 5-10 min. Levitä maissilastut laakealle uunivadille tai annosvuokiin. Lisää päälle jauhelihaseos. Sekoita salsadippi ja tuorejuusto keskenään. Lusikoi seos jauhelihan päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Gratinoi 225 asteessa uunin yläosassa 10-15 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä. 
 
+
Tarjoa lisäksi guacamolea ja salaattia. 
 

→ Pirkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti