perjantai 6. syyskuuta 2019

Tonnikala-pizzapannari

Vaikka me ollaan kaikki tonnikalan ystäviä, jostain syystä tämä ruoka ei maistunut meistä kenellekään. 

uunipellillinen

8 dl maitoa
3 munaa
½ tl suolaa
4 dl vehnäjauhoja
½ dl öljyä
1 sipui
200 g herne-maissi-paprikasekoitusta
1 prk tonnikalaa
1 tl kuivattua basilikaa tai oreganoa
100 g juustoraastetta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

Mittaa maito kulhoon, riko joukkoon kananmunat. Lisää suola ja vehnäjauhot sekoittaen. Sekoita joukkoon öljy. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele pinnalle hienonnettua sipulia, herne-maissi-paprikaa ja valutettua tonnikalaa. Mausta basilikalla tai oreganolla. Ripottele päälle juustoraastetta ja hienonnettua valkosipulia. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 min, tai kunnes pannukakku on hyytynyt ja pinta kauniin värinen. 


➔ Hellapoliisi: 365

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti