keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Tulinen kebabpizza

uunipellillinen

PIZZAPOHJA:
3 dl maitoa
25 g hiivaa
1 tl suolaa
3 rkl voita sulatettuna
7 dl vehnäjauhoja

BARBEQUE-TOMAATTISOSE:
70 g tomaattisosetta
3 rkl ketsuppia
2 rkl barbequekastiketta
mustapippuria
valkosipulijauhetta

TÄYTE:
n. 200 g kebablastuja
½ iso paprika
1 sipuli
vajaa 2 dl jalapenoja
(1 tlk tonnikalaa)
300 g juustoraastetta

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita joukkoon muut aineet. Taputtele pehmeä taikina jauhotetuin käsin uunipellille leivinpaperin päälle. Anna nousta lämpimässä paikassa liinalla peitettynä täytteen valmistumisen ajan. Paloittele paprika, sipuli ja jalapenot. Valmista barbeque-tomaattisose. Sekoita tomaattisoseen sekaan ketsuppi sekä valmis barbequekastike ja mausta makusi mukaan mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Levitä barbeque-tomaattisose pohjan päälle. Ripottele päälle täytteet. Paista 225 asteessa n. 15 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti