Minulle stroganoff ei ole stroganoffia, jos siinä ei ole smetanaa, mutta mennään nyt alkuperäisellä nimellä. Hyvää tämä oli kuitenkin. Taaskaan ei ollu kaapissa mitään persiljoita päälle heittää.
5 annosta
500 g nakkeja
2 sipulia
öljyä
2 rkl vehnäjauhoja
4 dl vettä
1 rkl soijakastiketta
mustapippuria
2 rkl tomaattipyreetä
2 herkkukurkkua
2 dl kermaa
persiljaa
Paloittele nakit. Kuori sipulit ja silppua ne. Kuullota sipulia heti pannulla öljyssä. Lisää nakit ja ruskista sipuleiden kanssa. Ripottele sekaan jauhot ja anna jauhojen saada vähän väriä. Kaada sekaan vettä ja sekoita tasaiseksi. Mausta soijalla, pippurilla ja tomaattipyreellä. Keitä kastiketta välillä sekoittaen n. 5 min. Kuutioi herkkukurkku ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku ja pyöristä sitä halutessasi kermalla. Ripottele pinnalle persilja.
+
Nosta tarjolle esim. keitettyjen perunoiden ja raastesalaatin kanssa.
→ Kodin Kuvalehti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti