Kalkkunajauheliha on niin mietoa, että omaan makuun näissä olisi saanut olla tuhdimmin makua. En kuitenkaan uskaltanut laittaa chilikastiketta kuin yhden ruokalusikallisen, koska lapsetkin tietysti söivät, mutta ehkä nekin olisivat kestäneet tuon kaksi.
Huomio muuten, 12 vuotta blogin pitämistä, eikä ole aiemmin tullut laitettua kalkkunaa!
400 g kalkkunapaistijauhelihaa
1 rkl ananasmurskaa
½ dl korppujauhoja
1 muna
1 sipulikeittopussi
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
½ tl cajunmaustetta (tai chilijauhetta)
ripaus mustapippuria
2 rkl makeaa chilikastiketta
Sekoita korppujauhot ananasmurskaan ja anna turvota vartti. Lisää muut aineet ja sekoita nopeasti taikinaksi. Anna vetäytyä jääkaapissa ainakin ½ h. Pyöritä massasta pyöryköitä öljytyin käsin (tai kasta kylmään veteen) ja paista 225 asteessa pellillä leivinpaperin päällä 13-15 min.
→ Sinin keittiö
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti