Perus lihamureke kaipaa joskus vaihtelua ja kanakin maistuu hyvältä jauhelihana. Tätä mureketta kuitenkin maustan seuraavalla kerralla enemmän, suolaa ja pippuria ainakin lisää, nyt maku jäi valjuksi.
4 annosta
1 dl ruokakermaa
1 dl korppujauhoja tai 2 paahtoleipäviipaletta
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
ripaus jauhettua valkopippuria
1 tl raastettua sitruunan kuorta
½ sitruunan mehu
400 g jauhettua broilerin tai kalkkunan lihaa
1 muna
Anna korppujauhojen tai leipäpalojen kostua ruokakermassa. Lisää muut ainekset. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Voitele uunivuoka tai 4 annosvuokaa. Jaa mureke vuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa isoa vuokaa puolisen tuntia ja annosvuokia n. 20 min.
➔ Kotiliesi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti