Tämän ylihelpon ja nopean viinerien ohjeen nappasin jostain Facebookin ruokaryhmässä, en muista mistä, koska olen useammassa sellaisessa. Pieni markkinointi muuten siitä miten loistavia ne ryhmät on yhtään kun pohtii mitään arjen "mitä tänään syötäisiin"-kysymyksistä juhlatarjoiluihin - vastaus tulee varmasti.
Näihin viinereihin olisi pitänyt laittaa täytettä sekä raesokeria reunoilla reippaamalla kädellä, nyt jostain syystä pihistelin. Hetki pidempään uunissa olis myös tuonut kauniimman paistovärin.
Muunnoksia voi kokeilla erilaisilla hedelmillä, kuten persikoilla tai omenalla, sekä lisäämällä paistonkestävää marmeladia.
20 viineriä
10 lehtitaikinalevyä
2 prk vaniljakreemiä (Valio)
VOITELU:
muna
PÄÄLLE:
raesokeria
Leikkaa lehtitaikinalevyt keskeltä kahtia. Laita keskelle reilusti valmista vaniljakreemiä. Voitele reunat munalla ja ripottele reunoille raesokeria. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 15-20 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti