sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

Lihamureke

Miksi, oi miksi, niin harvoin tulee tehtyä mureketta? Se on niin pirun nopeaa ja simppeliä ja tuhatta muuta helppoa asiaa. Lisäksi siitä saa kevyesti parin päivän sapuskat lisukkeitaan vaille odottamaan. 

4 annosta

1½ dl kermaa
1 sipulikeittopussi
½ dl korppujauhoja
400 g jauhelihaa
1 muna
loraus öljyä
2 rkl sinappia
1 rkl persiljaa
mustapippuria
paprikajauhetta
 
Sekoita sipulikeittopussi ja korppujauhot kerman sekaan ja anna seoksen hetki turvota. Lisää jauheliha, muna, öljy, sinappi ja mausteet. Sekoita. Laita taikina voideltuun vuokaan ja paista n. 30 min 225 asteessa. 
 

→ Kotikokki/satusade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti