sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Helppo lasagnettevuoka

Kaikenlaiset lasagne-variaatiot toimii meillä erittäin hyvin. Jos aikaa on, niin mikään ei voita kunnolla perinpohjin itse tehtyä lasagnea, mutta arjen kiireessä tällaiset nopeutetut versiot on mainioita. 
 
Omasta lähikaupasta ei tuota minilasagnea ole löytynyt, mutta tähän on helppo upottaa kaapin makaronipussien jämät. Itse olen myös paksinut kokonaisista lasagnelevyistä pienempiä palasia. 

n. 4 annosta

400 g jauhelihaa
1 sipuli
1-2 valkosipulinkynttä
800 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
½-1 lihaliemikuutio
suolaa
pizzamaustetta
mustapippuria
2 dl ruokakermaa
225 g täysjyvä minilasagnea (Myllyn paras)
1-2 dl juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli, lisää tomaattimurska, murskattu valkosipuli, vesi ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua hetki. Kaada voideltuun vuokaan keittämätön pasta, kastike ja kerma, sekoita. Lisää päälle juustoraastetta. Kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 25 min. 


→ Myllyn paras

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti