Meillä syödään mitä vaan mihin saa lisätä smetanaa, eikä tämäkään resepti tehnyt poikkeusta: kaikille maistui! Miehellekin, vaikka se on sipulikammoinen. Minä taas ahmin ruokaa, jossa kerrankin sipuli maistuu kunnolla.
6 hlö
800 g kanan filettä
1 punainen paprika suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
2 isoa sipulia kuutioituna
3 valkosipulin kynttä pilkottuna
70 g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
250 g smetanaa
(1 kuutioitu maustekurkku)
kourallinen persiljaa revittynä
mustapippuria myllystä
Kuullota pannussa paprikat ja sipulit. Lisää joukkoon tomaattipyree, suola, sokeri, pippuri, persilja ja kanaliemi. Lisää smetana joukkoon ja sekoita. Anna kastikkeen saostua muutama min. Paista kanan fileet nopeasti kuumalla pannulla niin että ne saavat kauniin värin. Asettele fileet vuokaan ja kaada kastike fileiden päälle niin että ne peittyvät. (Ripottele maustekurkku sekaan.) Laita uuniin 175 asteeseen n. 30 min.
+
Tarjoile riisin, pastan tai perunoiden kanssa.
➔ Peggyn punainen keittiö
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti