perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kipparin kalavuoka

Meillä syödään kalaa aivan liian harvoin. Tämä kalaruoka on tosi hyvää. 

4 annosta

400 g pakasteseitiä
2 rkl vehnäjauhoja
250 g kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
½ sitruunan mehu
2 dl kevyttä ruokakermaa
1 tl suolaa
0,2 tl rouhittua valkopippuria
1 nippu tilliä

Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä ne lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalapalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 min. 


➔ Yhteishyvä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti