Pohjan perinteisen hiivan tilalla voi käyttää myös kuivahiivaa, jota tarvitaan 1 pss.
uunipellillinen
PIZZAPOHJA:
3 dl maitoa
25 g hiivaa
1 tl suolaa
3 rkl voita sulatettuna
7 dl vehnäjauhoja
BARBEQUE-TOMAATTISOSE:
70 g tomaattisosetta
3 rkl ketsuppia
2 rkl barbequekastiketta
mustapippuria
valkosipulijauhetta
TÄYTE:
n. 150 g kinkkusuikaleita
200 g jauhelihaa
125 g kirsikkatomaatteja
200 g juustoraastetta
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita joukkoon muut aineet. Taputtele pehmeä taikina jauhotetuin käsin uunipellille leivinpaperin päälle. Anna nousta lämpimässä paikassa liinalla peitettynä täytteen valmistumisen ajan. Paloittele kirsikkatomaatit. Paista jauheliha. Valmista barbeque-tomaattisose. Sekoita tomaattisoseen sekaan ketsuppi sekä valmis barbequekastike ja mausta mielesi mukaan mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Kaulitse pizzapohja leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä barbeque-tomaattisose pohjan päälle. Ripottele päälle täytteet, päällimmäiseksi juustoraaste. Paista 225 asteessa n. 15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti