maanantai 29. elokuuta 2011

Appelsiini-krokanttisuklaakuulat

Tein puolesta taikinasta näitä ja lopusta taikinasta toisen makuisia suklaakuulia. 

n. 25 kpl

MUROTAIKINA:
200 g voita tai margariinia
3/4-1 dl tomusokeria tai hienoa sokeria
3 3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja

Käytä näihin vain ½ yllä olevasta taikinasta! Sekoita ainekset nopeasti leivinpöydällä tai kulhossa notkeaksi taikinaksi. Voit jo tässä vaiheessa lisätä suklaan. Jos taikina on pehmeää, anna sen seistä hetki viileässä. 

MAUSTEEKSI:
50-100 g Marabou Appelsiini-krokanttisuklaata

Yhdistä suklaa murotaikinaan. Muotoile taikina rullaksi, jaa rulla osiin ja pyörittele palloiksi. Nostele pallot leivinpaperoidulle pellille. Paista vähintään 150 asteessa 15-20 min. 


🍴 Pikkuleipien ja kakkujen parhaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti