Jauhelihapihvejä tulee tehtyä jostain syystä todella harvoin. Jotenkin ennalta se vaikuttaa isollekin urakalle, mitä se ei todellakaan ole. Varsinkin, jos pihvit paistaa uunissa. Massasta voi tehdä myös murekkeen, mutta tuolloin paistoaika tulee pidentää 45 minuuttiin. Pekoni tuo mukavaa vaihtelua makuun.
1 dl kaurahiutaleita
2 dl kermaviiliä
400 g jauhelihaa
2 rkl sipulikeittojauhetta
1½ tl jauhelihamaustetta
1 tl paprikajauhetta
½ tl suolaa
2 rkl sinappia
2 rkl ketsuppia
1 muna
150 g pekonikuutioita
Sekoita kaurahiutaleet ja kermaviili ja anna turvota 5 min. Paista pekonikuutiot pannulla ja valuta rasva pois. Yhdistä kaurahiutaleseokseen kaikki muut ainekset. Paista halutessasi pieni pala massaa ja tarkista maku mieleiseksesi. Muotoile pihveiksi ja paista 200-225 asteisessa uunissa n. 20 min.
🍴 Mian Kokkailut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti