sunnuntai 17. marraskuuta 2024

Dijonin kana

Kuva ei missään nimessä tee oikeutta tämän ruoan maulle. Dijon-sinappi yhdistettynä kermaan on ihanan täyteläinen pari kanalle. Ruoan valmistaminen on myös edullista sekä simppeliä, joka onnistuu arkenakin. Minulla koipireisien sijaan toimi fileeleikkeet, onnistuu niinkin. 

1 kg maustamattomia broilerin koipireisiä
3/4 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl sitruunanmehua
2 rkl kokojyvädijonsinappia

KASTIKE:
2 dl kuohukermaa
2 rkl kokojyvädijonsinappia

Hiero broilerin koipireidet suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta ne uunivuokaan ja pirskottele päälle puristettua sitruunanmehua. Levitä pinnalle ja nahan alle sinappia. Kypsennä 175-asteisen uunin alatasolla 30 min. Sekoita kerma ja sinappi ja kaada vuokaan broilerien päälle ja lomaan. Jatka kypsentämistä vielä 40 min. 

+
Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. 


🍴 Mallaspulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti