Hyvä puoli lasten kasvamisessa on se, että erilaisia makuja voi reippaammin kokeilla keittiössä. Mausteita saa käyttää kunnolla, eikä kaikkea uutta karsasteta heti. Peston kanssa kannattaa edetä maistellen, jotta tietää mikä omaan suuhun sopiva määrä.
4 annosta
400 g broilerinfileitä
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl öljyä
3 rkl punaista pestokastiketta
2 dl kermaa
1 tl rakuunaa
Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Siivilöi fileiden päälle vehnäjauhoja. Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä molemmin puolin. Lusikoi pestokastike kermapurkkiin ja ravista. Kaada kermaseos pannulle ja vähennä lämpöä. Hauduta kannen alla 10-15 min. Mausta loppuvaiheessa rakuunalla.
🍴 Yhteishyvä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti