Ei tämän nopeampaa ja helpompaa, saatikka maukkaampaa ruokaa juustotyypin arkirepertuaariin. Nyt lasagnea voi syödä ihan perus tiistai-iltanakin!
Tätä on tullut tehtyä jo usein! Käytin itse ensin Koskenlaskijan chili-versiota, mikä oli lapsille vähän siinä ja tässä, joten seuraavan kerran tein mustalla, voimakkaan makuisella Koskenlaskijalla. Jauhelihakastiketta voi oman maun mukaan höystellä erilaisilla kasviksilla, tai valita maustetun tomaattimurskan. Jos lisäät kasviksia, lisää aavistus myös nestettä.
800 g jauhelihaa
suolaa
pippuria
400 g tomaattimurskaa
1 prk Koskenlaskijaa juokseva
2 dl ruokakermaa
lasagnelevyjä
VOITELUUN:
voita
PINNALLE:
juustoraastetta
Ruskista jauheliha ja mausta se. Lisää joukkoon tomaattimurska. Anna hautua hetken. Sekoita Koskenlaskija ja kerma keskenään. Voitele vuoka. Kasaa lasagne: ensin lasagnelevyt, sitten jauhelihakastiketta, päälle Koskenlaskija-kastiketta. Toista niin monta kerrosta kunnes ainekset loppuu. Ripottele juustoraastetta päällimmäiseksi. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa n. 40 min kunnes pinta on saanut väriä.
→ Kotikokki/manex
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti