Jälleen loistava ilta-alen lihatuote: Atrian nyhtöpossu karamelli. Hintaa ei lihalle -60% alen jälkeen jäänyt nimeksikään. Seuraavana iltana laitoin lihan miedolle lämmölle uuniin ja vedettiin se lasten kanssa iltapalaksi kolmeen pekkaan napoihin. Ehdottomasti ostan heti kun taas laputettuna bongaan.
1 pkt Nyhtöpossu karamelli (Atria)
Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Älä avaa pakkausta. Lämmitä uuni 150 asteeseen. Laita liha pakkauksessaan uunipellille etiketti ylöspäin, irrota etiketti. Laita pelti uunin alatasolle ja kypsennä 3-4 tuntia. Pakkaus avautuu osittain paiston aikana, jotta lihan pinta ruskistuu. Ota pakkaus varovasti pois uunista ja anna vetäytyä 10 min. Kaada lihaliemi pakkauksesta talteen. Revi liha. Kaada lihaliemi revityn lihan päälle.
+
Paketista olevasta liemestä voit myös tehdä kastikkeen. Kaada liemi talteen, lisää kerma ja keitä kasaan.
→ Atria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti