Akkaporukan illanistujaiset, paljon viiniä, olutta ja nachopelti. Toimi!
Olen aiemminkin laittanut nachoja ruokaan ja epäonnistunut, tällä kertaa meni putkeen. Ilmeisesti useampi kokki tässä kohden toimi. Me käytettiin chilisen Koskenlaskijan tilalla cheddaria, toimi sekin. Alkuperäisessä ohjeessa on myös kaikenlaista avokadotahnasta tuoreisiin koriantereihin, mutta me jätettiin sellaiset kaikki pois.
Alkuperäisessä ohjeessa puhutaan muuten myös nachoksista, mutta kielletään se sana!
6 annosta
200 g nachos-chipsejä
250 g Koskenlaskija Ruoka&Dippiä chili (Valio)
150 g ranskankermaa
JAUHELIHAKASTIKE:
400 g jauhelihaa
150 g paprikaa
380 g tomaattikastiketta
Paista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon kuutioitu paprika ja tomaattikastike. Anna kypsyä muutama min miedolla lämmöllä. Levitä nachot leivinpaperille uunipellille. Lusikoi päälle jauhelihakastiketta. Valuta pinnalle Koskenlaskija. Kuumenna uunin keskitasolla 250 asteessa 5-8 min. Lisää pinnalle ranskankermaa.
→ Valio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti