Mä luulen, että lapset jättää nykyään tietosesti banaanit syömättä ja antaa niiden tummua, koska ne tietää etten voi olla leipomatta niistä jotain. Tämän kakun väliin tiputtelin Nutella-nökkösiä, kakun voi tehdä ja on herkullista ilmankin.
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2½ tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl kermaa
3 munaa
2-3 dl banaanisosetta (2-3 isohkoa banaania)
1½ dl juoksevaa margariinia
n. 200 g Nutellaa
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (n. 1,8 l). Kaada 1/3 taikinasta ja tiputtele väliin puolet Nutellaa. Kaada seuraava 1/3 taikinasta ja tiputtele loput Nutellat. Kaada päälle loppu taikina. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min ennen kumoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti