Helppo ja herkullinen broilerivuoka, joka maustetaan italialaisittain.
450 g maustamatonta broilerin rintaa tai sisäfilettä
500 g tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1½ tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl oreganoa
2 tl hunajaa
2 dl kermaa
KUORRUTTAMISEEN:
2-3 dl mozzarellaa
Paista broilerit paistinpannulla tai kasarissa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle pilkotut valkosipulinkynnet, paloiteltu sipuli ja tomaattimurska. Hauduta pataa hetki. Sekoita kastikkeeseen lopuksi hunaja, kerma ja oregano. Tarkista kastikkeen maku ja mausta tarvittaessa lisää. Siirrä kastike uunivuokaan ja ripottele juustoraaste tasaisesti pinnalle. Kuorruta uunissa 200-220 asteessa kunnes pinta on saanut kauniin värin.
+
Tarjoile riisin kanssa.
→ Patavahti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti