Alkuperäisessä ohjeessa on nesteenä käytetty vettä. Meillä tykätään pippurin mausta, joten korvasin veden purkillisella pippurikermaa. Jos käytät vettä, sitä tulee ½ dl.
4 annosta
400 g jauhelihaa
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl makeaa chilikastiketta
2 rkl voita
200 g ranskankermaa
1 tl pippurisekoitusta rouhittuna
2½ dl pippurikermaa
Valmista ensin jauhelihapihvit. Sekoita jauhelihaan valkosipuli ja chilikastike. Muotoile taikinasta 8 pihviä. Kuumenna voi pannulla ja paista pihvit kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Nosta pihvit pois pannulta. Lisää pannulle ranskankerma, pippurisekoitus ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta pihvit kastikkeen joukkoon. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min. Koristele tuoreella basilikalla.
+
Tarjoa jauhelihapihvit ja pippurikastike keitetyn pastan kanssa.
→ Arla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti