maanantai 7. kesäkuuta 2010

Kanakastike

Tämän ruoan makumaailmaa voi muutella tuorejuustomakuja vaihtelemalla sekä paksuutta kerman määrällä. 

4 annosta

400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
currya
paprikajauhetta
suolapähkinöitä maun mukaan
200 g valkosipulituorejuustoa
200 g pippurituorejuustoa
ruokakermaa

Paista kypsiksi broilerin fileesuikaleet. Mausta currylla ja paprikajauheella. Lisää sekaan pieneksi murskatut suolapähkinät. Jos käytät vähän suolapähkinöitä, tarkista ruoan maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Sulata tuoejuusto kattilassa, lisää ruokakerma sekaan ja kiehauta. Lisää broilerit kastikkeen joukkoon. 

+
Tarjoa pastan tai riisin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti