Tämä piirakka valmistui sukkelasti yhden kevättalven viikonlopun iltapalaksi. Vaikka meitä on vain kolme syöjää (joista kaksi lapsia, jotka kyllä peittoavat äidin syömisellään), piirakka katosi samana iltana. Täytteeksi voi valikoida mitä nyt kaapista sattuu löytymään.
uunipellillinen
POHJA:
3 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
2 tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
3/4 dl öljyä
3 dl vettä
TÄYTTEET:
tomaattisosetta/ketsuppia
jauhelihaa
tomaattia
juustoraastetta
oreganoa
Laita kulhoon kuivat aineet ja sekoita. Lisää kananmunat, öljy ja vesi. Sekoita tasaiseksi (tulee löysähköä). Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Esipaista pohjaa 225 asteessa n. 10 min. Levitä esipaistetun pohjan päälle tomaattisose/ketsuppi ja siihen päälle täytteet. Paista piirakkaa n. 10-15 min.
→ Elämää Koivurannassa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti