Tämä kuulosti yhtä hyvältä kuin miltä maistuikin. Tuplaamalla ohjeen tulee pellillinen.
n. 8-10 hlö
100 g voita
2 kananmunaa
1½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa siirappia
½ tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
100 g Geisha-suklaata
GEISHA-VAAHTO:
2 dl vispikermaa
100 g Geisha-suklaata
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa uunivuoka (18x28 cm) leivinpaperilla. Sulata voi ja jätä jäähtymään. Vispaa munat, sokerit ja siirappi kevyesti sekaisin (ei tarvitse vaahdottaa). Lisää jäähtynyt voisula munasokeriseokseen. Rouhi Geisha-suklaa ja sekoita kuivat aineet keskenään toisessa kulhossa. Lisää kuivat aineet ja suurin osa Geisha-rouheesta munasokeri-voiseokseen. Kääntele tasaiseksi. Sekoita mahdollisimman vähän. Kaada taikina vuokaan, ripottele päälle loput Geisha-rouheet. Paista brownieta uunin keskitasolla n. 15 min. Sulata Geisha vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele sula jäähtynyt suklaa kermavaahdon sekaan nuolijalla. Levitä vaahto jäähtyneen brownien päälle. Viimeistele Geisha-brownie vielä rouhitulla Geishalla.
→ Annin uunissa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti