Tai suklaayllätykset, niin kuin kuopus nämä nimesi. Täytettyjen piparien sisään voi laittaa oikeastaan mitä vain. Alkuperäisessä ohjeessa, joka on ilmeisesti lähtenyt leviämään TikTok-videosta, on käytetty kuulemma Omar-karkkeja. Itse upotin taikinan sisään Geisha-suklaita.
Laitoin itse näihin aivan liikaa piparitaikinaa. Leivoin taikinan tangoksi, josta leikkasin siivuja, joihin tein sormella upotuksen suklaata varten ja taiteilin paketin kiinni. Seuraavan kerran voisin kokeilla tehdä muotilla pipareita ja laittaa konvehdin kahden piparin väliin, taputellen reunat kiinni.
Onneksi kotoa löytyy kuitenkin sokerihiiri ja kuopus veti kaikki.
n. 25 kpl
500 g piparitaikinaa
konvehteja
Muotoile taikina kahdeksi pötkyläksi. Jaa pötkylät 25:een osaan. Pyörittele osat palloiksi, paina sormella syvennykset, laita karkki syvennykseen ja ummista pikkuleipä. Paista vajaassa 200 asteessa uunin keskiosassa 10-12 min.
➝ Mimmin keittiö
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti