Kumma kyllä lapsillekin maistui ilman mitään mutinoita. Tätä tulee laitettua uudestaankin. Mulla mitään lehtipersiljaa ollu.
4 annosta
400 g naudan jauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
1½ tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
400 g tomaattimurskaa
2½ dl sweet chili-ruokakermaa (Valio)
½ dl lehtipersiljaa
Paista jauheliha paistokasarissa tai kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet. Lisää tarvittaessa rasvaa. Jatka paistamista vielä muutama min. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska ja kerma. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min kannen alla. Tarkista maku. Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa.
+
Tarjoa keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai pastan ja salaatin kanssa.
→ Valio
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti