torstai 30. kesäkuuta 2022

Kermainen mustapippuribroileri

Uusille kanaresepteille on aina tilausta. 

500 g broilerin ohutleikkeitä
voita
2 dl mustapippurikermaa
2 dl maustamatonta ruokakermaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Ruskista lihat molemmin puolin vähässä rasvassa paistinpannulla. Lisää pannulle kermat ja ripaus suolaa ja jätä lihat (kannen alle) kypsymään. Lihapalojen paksuudesta riippuen kypsymisaika vaihtelee, joten tarkista lihan keskeltä, jotta se on varmasti kypsää. Tarpeen mukaan keittele ruokaa ilman kantta, jotta kerma keittyy kasaan ja kastikkeesta tulee sakeampaa. Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarpeen mukaan suolaa. Rouhaise lihojen päälle mustapippuria myllystä. 


→ Mimmin keittiö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti