maanantai 8. helmikuuta 2021

Da-Capo-suklaakakku

Da-Capo on maistunut lapsesta asti, joten törmätessäni tähän ohjeeseen oli pakko kokeilla. Kaikille maistui, yllättäen myös miehelle, joka yleensä ei kuivakakuista perusta. Kuopus veteli viimeisetkin murenat, mutta se onkin sellainen sokerihiiri. Suklaat kannattaa rouhia mahdollisimman pieniksi paloiksi, muuten ne painuu pohjaan (koettu on). 
 
4 kananmunaa
2 ½ dl sokeria
200 g voita
1 tl vaniljasokeria
3 tl leivinjauhetta
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
120 g Da-Capo patukoita rouhittuna
 
Mittaa kaikki aineet kulhoon ja vatkaa seitsemän minuuttia. Voitele ja korppujauhota hyvin 2 l kakkuvuoka. Kaada taikinaseos vuokaan ja paista 175 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 50-55 min. 
 

➝ Titan tupa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti