Syödäänkö teilläkin aina samoja kanaruokia? Kokeileppa tätä, hyvää on.
5 annosta
10 broilerin rintapalaa
1 rkl paprikajauhetta
½ tl valkopippuria
2 tl suolaa
LIEMI:
2 dl appelsiinimehua
2 dl tomaattimehua
1 dl soijakastiketta
½ dl siirappia
KASTIKE:
paistoliemi
3 rkl maissitärkkelystä
2 dl kuohukermaa
½ tl rakuunaa
ripaus mustapippuria
Mausta broilerin rintapalat paprikajauheella, valkopippurilla ja suolalla. Lado palat paistopussiin ja pane pussi uunipannulle. Sekoita liemen ainekset ja kaada paistopussiin. Sulje pussi ja anna lihan marinoitua jääkaapissa muutama tunti. Käännä pussia välillä. Leikkaa ennen uuniin panoa pussista yksi kulma pois. Kypsennä 200 asteessa 50 min. Lado kypsät rintapalat tarjoiluastiaan ja pidä ne kuumina. Kaada pussista liemi kattilaan, lisää vesitilkkaan sekoitettu maissitärkkelys ja kerma. Anna kiehua hiljalleen muutama min. Mausta rakuunalla ja mustapippurilla. Tarkista maku. Kaada osa kastikkeesta broilerin päälle ja tarjoa loppu kastikeastiasta.
+
Tarjoa ruoan kanssa riisiä ja salaattia.
➔ Valio: Makujen juhlaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti