tiistai 8. huhtikuuta 2014

Makkarastroganoff

Hei taas vaihteeksi smetana-juttua, sori siitä, meillä ei vaan päästä siitä yli eikä ympäri. Perinteinen stroganoff on yksi meidän perheen ruokavakioita, arkisemman version ja samalla hieman vaihtelua ruokaan saa vaihtamalla naudanpalat makkaroihin. 

600 g makkaraa
3 sipulia
3 rkl voita
paprikajauhetta
2 tl suolaa
6 dl vettä
2 pientä purkkia tomaattisosetta
2 tl sinappia
1 dl smetanaa
3 suolakurkkua

Leikkaa liha suikaleiksi. Kuori ja silppua sipuli. Ruskista liha nopeasti voissa. Vähennä lämpöä ja lisää sipuli. Paistele sipulit pehmeiksi ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Sekoita tomaattisose veteen ja lisää neste lihasuikaleiden ja sipulin joukkoon. Hauduttele miedolla lämmöllä kannen alla. Mausta sinapilla ja smetanalla. 


➔ Hans Välimäki: Mummola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti