Nämä oli ehkä synttäritarjonnan parhaita: brownien tuhtia suklaista makua tasapainotti juustokakkukerros. HERKKUA!
Tuplaamalla ainesmäärät saa browniet leivottua uunipellillä. Tällöin koot eivät aivan täsmää, jolloin brownieista tulee aavistuksen korkeampia kuin alunperin tarkoitus.
16 palaa
BROWNIE:
100 g tummaa suklaata
100 g voita
1 ½ dl sokeria
½ tl vaniljasokeria
3 munaa
1 3/4 dl vehnäjauhoja
CHEESECAKE:
225 g tuorejuustoa
3/4 dl sokeria
1 muna
4 tl vehnäjauhoja
1/4 tl vaniljasokeria
Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Voitele nelikulmainen paistovuoka, joka on kooltaan 21x21 cm. Valmista ensin brownietaikina: Sulata suklaa ja voi keskikokoisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Siirrä kattila pois levyltä. Vatkaa suklaaseokseen sokeri ja vaniljasokeri. Jäähdytä 15 min. Sekoita taikinaan munat ja vehnäjauhot. Cheesecake: Vatkaa tuorejuusto, sokeri, muna, vehnäjauhot ja vaniljasokeri kulhossa. Levitä 2/3 brownietaikinasta vuoan pohjalle. Levitä sitten cheesecakeseos päälle ja ripota loput brownietaikinasta pinnalle. Paista 30 min. Jäähdytä levy vuoassa ja leikkaa se sitten palasiksi.
➔ Jill Parker & Joyce Parker: Amerikan herkut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti