tiistai 17. joulukuuta 2013

Rocky road fudge

Jos ei mitään muuta niin suklaata syön. Rocky roadeihinhan voi laittaa oikeastaan melkein mitä vain. Olen joskus syönyt esim. lakuversioita ja vallan hyviä oli nekin. Mutta ei toisaalta suklaan ja suolapähkinän ylittänyttä. Jotkut väittää näiden olevan niin imeliä etteivät pysty syömään kuin yhden palan. En ymmärrä. 

3 ½ dl tummaa suklaata rouhittuna
1 purkki maitotiivistettä
2 rkl voita
5 dl + 1 dl suolapähkinöitä
3 dl + 1 dl pieniä vaahtokarkkeja

Sekoita suklaa, maitotiiviste ja voi kulhossa. Laita vesihauteeseen ja sekoita, kunnes kaikki ainekset ovat sulaneet. Lisää suolapähkinät (5 dl) ja vaahtokarkit (3 dl). Levitä tasaisesti korkea- ja suorareunaiselle, n. 23 x 33 cm:n kokoiselle pellille; älä unohda levittää pellin pohjalle leivinpaperia. Koristele lopuilla suolapähkinöillä ja vaahtokarkeilla. Anna jäähtyä tuorekelmun alla. Jaa pienehköihin palasiin. Säilytä pölyltä suojattuna huoneenlämmössä. 


🍴 Johan Åkerberg: Suklaakirja - korvaamaton kumppani suklaan ystävälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti