tiistai 25. kesäkuuta 2013

Punajuurinyytit

Grillausaika on aika pitkä, joten nämä kannattaa laittaa grilliin etunenässä, jotta ehtivät varmasti kypsyä. Olivat herkullisia, vaikka timjamia olisi voinut laittaa enemmänkin. 

8 samankokoista pientä raakaa punajuurta kuoruttuina ja lohkottuina
4 timjaminoksaa silputtuna
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

TARJOILUUN:
piparjuurivoita tai rakuunavoita

Lämmitä grilli valmiiksi. Laita 8 punajuurilohkoa ja timjaminoksia isolle neliönmuotoiselle foliolle. Sivele punajuuriin hieman oliiviöljyä ja ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Kääri folio löysäksi nyytiksi ja sulje reunat tiukasti. Kääri loput punajuurilohkot samalla tavalla folioihin. Paista punajuuria kuumassa grillissä 30-40 min, kunnes lohkot ovat kypsiä. Käännä nyyttejä grillauksen aikana 10 min välein. 

+
Tarjoa nyytit esim. rakuunavoin kanssa. 


🍴 Gummerus: Nyt grillataan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti