Juhannus, perinteinen grilliherkkujen aika. Tänä vuonna vietimme juhannusta isomman porukan kera, kun ensimmäistä kertaa ikivuosiin minä en ollut töissä. Tässä illan kanatarjonta.
500 g nahatonta ja luutonta kanan rintafileetä
250 g kirsikkatomaatteja
(250 g tuoretta ananasta paloina)
oliiviöljyä
VOITELUUN:
3 rkl tomaattisosetta
2 rkl kirkasta hunajaa
2 rkl worcestershirenkastiketta
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
Lämmitä grilli erittäin kuumaksi. Liota puuvartaita vedessä 30 min ajan, jotta ne eivät pala grillissä. Pilko kana terävällä veitsellä pieniksi paloiksi ja pane ne kulhoon. Sekoita tomaattisose, hunaja, worcestershirenkastike ja rosmariini sekä kananpalat kevyesti yhteen. Työnnä kananpalat ja tomaatit (sekä ananakset) vartaisiin vuorotellen. Öljyä grilliritilä. Paista kebabeja kuumassa grillissä 6-10 min, tai kunnes ne ovat kypsiä. Kääntele kebabeja ja voitele niitä mausteseoksella tarpeen mukaan. Asettele kebabit lautasille ja tarjoa.
🍴 Gummerus: Nyt grillataan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti