keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kanasatayt

Ruoasta tuli herkullista, mutta suosittelen puolittamaan soijaöljyn määrän, koska se tekee annoksesta todella suolaisen. 

4 rkl maapähkinävoita
1 dl soijakastiketta
4 nahatonta, luutonta kananrintapalaa leikattuna ohuiksi suikaleiksi
oliiviöljyä

Lämmitä grilli erittäin kuumaksi. Liota tarvittava määrä puuvartaita vedessä 30 min, jotta ne eivät pala. Pane maapähkinävoi ja soijakastike kulhoon ja sekoita ne haarukalla tasaiseksi. Kääntele kanasuikaleet seoksessa. Pujota suikaleet puuvartaisiin. Öljyä grilliritilä. Kypsennä vartaita kuumassa grillissä tiheään käännellen 6-10 min tai kunnes kana on läpikypsää. Siirrä satayt isoon astiaan ja tarjoa heti. 


🍴 Gummerus: Nyt grillataan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti