Ruoasta tuli herkullista, mutta suosittelen puolittamaan soijaöljyn määrän, koska se tekee annoksesta todella suolaisen.
4 rkl maapähkinävoita
1 dl soijakastiketta
4 nahatonta, luutonta kananrintapalaa leikattuna ohuiksi suikaleiksi
oliiviöljyä
Lämmitä grilli erittäin kuumaksi. Liota tarvittava määrä puuvartaita vedessä 30 min, jotta ne eivät pala. Pane maapähkinävoi ja soijakastike kulhoon ja sekoita ne haarukalla tasaiseksi. Kääntele kanasuikaleet seoksessa. Pujota suikaleet puuvartaisiin. Öljyä grilliritilä. Kypsennä vartaita kuumassa grillissä tiheään käännellen 6-10 min tai kunnes kana on läpikypsää. Siirrä satayt isoon astiaan ja tarjoa heti.
🍴 Gummerus: Nyt grillataan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti