perjantai 19. kesäkuuta 2015

Jauhemaksapihvit

Maksa jakaa mielipiteitä, minusta naudan maksa on ehdottomasti parasta lihaa koskaan. Jos ei pidä maksan mausta yhtä paljon kuin minä, voi korvata puolet sen määrästä jauhelihalla. 

300 g raakaa perunaa
1 sipuli
1 muna
1 tl suolaa
½ tl valko- tai mustapippuria
½ tl meiramia
300 g jauhettua naudan maksaa

PAISTAMISEEN:
voita

Pese ja kuori perunat ja raasta tai jauha ne hyvin hienoksi. Sekoita perunat, muna ja mausteet maksan joukkoon. Paista taikinasta ohukaispannulla paksuhkoja pihvejä tai uunissa 225-asteessa n. 10 min. 

+
Tarjoa pihvien kanssa puolukkasurvosta. 


➔ Kaisal Isotalo & Raija Kuittinen: Kotiruoka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti