sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Tonnikala-tomaattikastike

Ongelmaksi tässä kastikkeessa muodostui nesteiden poisvaluminen, joten seuraavan kerran täytyy kokeilla heittää vähän suurustetta sekaan. Varsinkin miehelle tämä kuitenkin eritoten maistui. Taatusti helppoa, nopeaa ja kevyttä. 

4 hlö

400 g tomaattimurskaa
1 tlk tonnikalaa
70 g tomaattipyreetä
2 ½ dl lihalientä
2 tl sokeria
2 tl basilikaa
1 tl suolaa
2 tl sinappia
½ dl hienonnettua tilliä

Kaada tomaattimurska, tonnikala, tomaattipyree, lihaliemi ja mausteet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Lisää joukkoon lopuksi hienonnettu tilli. 


➔ WSOY: Hyvä kokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti