Kaikki kehuivat tätä hyväksi. Itselle Marianne-karkit eivät kenties koskaan ole olleet niitä suurimpia lemppareita.
uunipellillinen
POHJA:
5 dl vehnäjauhoja
4 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 dl kaakaojauhetta
50 g margariinia
2 ½ dl vettä
3 munaa
KUORRUTUS:
500 g tomusokeria
70 g margariinia
4 rkl maitoa
2 tl vaniljasokeria
PÄÄLLE:
mariannecrushia
Sekoita pohjan kuivat aineet. Lisää sekaan sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 min. Lisää munat ja vatkaa vielä 2 min. Levitä pellille leivinpaperin päälle mariannecrushia. Valuta päälle taikina ja paista 200 asteessa n. 20 min. Valmista kuorrutus: Sekoita sulatettu margariini ja muut aineet. Levitä jäähtyneelle pohjalle. Ripottele pinnalle reilusti mariannecrushia.
🍴 Pöytä kahdeksalle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti