tiistai 14. syyskuuta 2010

Paholaisen piirakka

Kaikki kehuivat tätä hyväksi. Itselle Marianne-karkit eivät kenties koskaan ole olleet niitä suurimpia lemppareita. 

uunipellillinen

POHJA:
5 dl vehnäjauhoja
4 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
1 dl kaakaojauhetta
50 g margariinia
2 ½ dl vettä
3 munaa

KUORRUTUS:
500 g tomusokeria
70 g margariinia
4 rkl maitoa
2 tl vaniljasokeria

PÄÄLLE:
mariannecrushia

Sekoita pohjan kuivat aineet. Lisää sekaan sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 min. Lisää munat ja vatkaa vielä 2 min. Levitä pellille leivinpaperin päälle mariannecrushia. Valuta päälle taikina ja paista 200 asteessa n. 20 min. Valmista kuorrutus: Sekoita sulatettu margariini ja muut aineet. Levitä jäähtyneelle pohjalle. Ripottele pinnalle reilusti mariannecrushia. 


🍴 Pöytä kahdeksalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti