Tämä todellakin on nopea, helppo ja edullinen koko perheen ruoka. Maku on sen verran mieto, että lapsetkin syö, vaikka Eetu-näivistäjä koittikin ensin harata vastaan. Uudelleen lämmittäessä tämä ruoka kuivuu.
4 annosta
300 g pennepastaa
500 g paseerattua tomaattia
2 rkl tomaattipyreetä
1 valkosipulin kynsi (hienonnettuna)
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl sokeria
1 tl oreganoa
1 tl suolaa
350 g lihapyöryköitä
150 g mozzarellajuustoraastetta
125 g kirsikkatomaatteja
VIIMEISTELY:
tuoretta oreganoa tai basilikaa
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Yhdistä paseerattu tomaatti ja tomaattipyree. Mausta kastike valkosipulilla, balsamiviinietikalla, sokerilla, oreganolla ja suolalla. Kaada kypsä pasta kastikkeen joukkoon. Voitele uunivuoka öljyllä ja kaada pastaseos vuokaan. Lisää lihapullat ja ripottele päälle juustoraaste sekä kirsikkatomaatit. Paista 225 asteessa 15 min, kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut. Viimeistele uunipasta tuoreella oreganolla tai basilikalla.
➔ Maku
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti